Školní kolo soutěže MD – Dal v účetnictví

I v době distanční výuky změřili vybraní studenti naší školy svoje znalosti z předmětu účetnictví v tradiční soutěži MD – Dal.

Soutěž se konala dne 19. 5. 2021 a byla v tomto jarním termínu určena pro studenty druhých a třetích ročníků. Dosažené výsledky jsou překvapením – myšleno v dobrém slova smyslu.  

Nejlepší v kategorii druhých ročníků byli dva soutěžící se shodným výsledkem 90 %, a to Fleglova Kristýna z 2. E a Kandler Petr z 2. A. Na třetím místě skončila Školníková Romana ze 2. A s úspěšností 87 % .

Mezi třetími ročníky byla nejlepší Mráziková Zdena ze 3. S s 94 % správných odpovědí, druhá skončila Schánělová Denisa ze třídy 3. E a třetí místo se shodným výsledkem 86 % obsadila Komárková Agatha a Sinkulová Michala, obě ze 3. A.

Úspěšnost těch nejlepších studentů třetích ročníků je příslibem pro příští školní rok, kdy budeme vybírat naše reprezentanty pro celostátní soutěž ve Znojmě.

Chci poděkovat zúčastněným studentům za ochotu změřit svoje síly s těmi nejlepšími z ostatních tříd a také za jejich zodpovědný přístup ke studiu maturitního předmětu i  za nelehkých podmínek výuky „na dálku“.

Evropská obchodní akademie