Výsledky 1. kola přijímacího řízení

Náhled výsledků přijímacího řízení

Výsledky 1. kola přijímacího řízení, zaměření Digitální marketingVýsledky 1. kola přijímacího řízení, zaměření Evropský hospodářský asistentVýsledky 1. kola přijímacího řízení, zaměření Kreativita podnikáníVýsledky 1. kola přijímacího řízení, zaměření Sportovní marketing a management

Kompletní výsledky přijímacího řízení ke stažení zde.

Informace pro přijaté uchazeče

Zákonní zástupci uchazečů mají možnost vyjádřit se k podkladům před vydáním rozhodnutí dne 2. 5. 2023 od 10 do 12 hodin v ředitelně školy.
Přijatí uchazeči odevzdají zápisové lístky do deseti pracovních dnů od vyhlášení výsledků přijímacího řízení v knihovně školy v čase od 7:00 do 12:00 a od 12:30 do 14:30 hod.

Informace pro nepřijaté uchazeče

Zákonní zástupci uchazečů mají možnost vyjádřit se k podkladům před vydáním rozhodnutí dne 2. 5. 2023 od 10 do 12 hodin v ředitelně školy.

Podání odvolání

Uchazeč může podat odvolání proti rozhodnutí ředitele školy o výsledku přijímacího řízení, a to ve lhůtě 3 pracovních dnů ode dne doručení rozhodnutí (§ 60e odst. 3 školského zákona). Počátek této lhůty připadá na den následující po dni doručení rozhodnutí o nepřijetí ke vzdělávání a lhůta je zachována také tehdy, je-li žádost posledního dne lhůty svěřena držiteli poštovní licence. Žádost o nové rozhodnutí ke stažení zde. 

Jak postupovat

Odvolání uchazeč podává řediteli školy, který rozhodnutí o nepřijetí vydal. Rozhodnutí může být změněno v rámci tzv. autoremedury (podle § 87 správního řádu a § 183 odst. 3 školského zákona), nebo bude předán spis se stanoviskem školy a s podklady o uskutečněném přijímacím řízení dotčeného uchazeče odvolacímu orgánu nejpozději do 30 dnů od doručení odvolání. 

Co se zápisovým lístkem

Pokud uchazeč již odevzdal zápisový lístek na jiné škole, může ho po vydání nového rozhodnutí o přijetí vzít z této školy zpět oproti předložení nového rozhodnutí a uplatnit jej na škole, která mu nové rozhodnutí vydala. Uplatnění zápisového lístku je podmínkou pro nástup do školy.

První přijatý uchazeč má úspěšnost 88,62%.
Poslední přijatý uchazeč má úspěšnost 40,72%.

Evropská obchodní akademie